مشهد گردی

غذاهای محلی مشهد (2)

چنگالی:

یکی از غذاهای محلی مشهد چنگالی است. چنگالی درواقع یک وعده غذایی عصرانه است. غذایی سریع پخت است که به دو روش سیستانی و مشهدی تهیه می شود. دلیل نامگذاری این غذا به عنوان چنگالی ممکن است به این دلیل باشد که چنگال مال می شود.

برای تهیه چنگالی ، نان را خرد کرده و در روغن داغ بریزید ، سپس شکر ، آب میوه یا عسل را اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بر می داریم. روغن حیوانی معمولاً در روش سیستانی مورد استفاده قرار می گیرد.

سوپ ماست:

سوپ ماست معمولاً در ایران بسیار پرطرفدار است و بسته به منطقه جغرافیایی و سلیقه افراد به روش های مختلفی تهیه می شود. در خراسان رضوی ، این سوپ روش پخت و پز خاص خود را دارد و برای تهیه آن از ماست ، سینه مرغ ، برنج ، سیر ، شوید خشک ، نعناع ، نمک ، فلفل ، زعفران ، کباب و برگ بو برای تهیه آن استفاده می شود.

سوپ ماست در واقع یک غذای محلی شهر سبزوار مشهد است. این غذای سنتی طرفداران زیادی دارد و بعضی اوقات به عنوان یک وعده غذایی و گاهی به عنوان پیش غذا سرو می شود.

+ نوشته شده در سه شنبه 16 ارديبهشت 1399ساعت 12:15 توسط گیسو | | تعداد بازدید : 4